Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Kansanedustajani Tuula Peltonen ei kehuskele itseään netissä

Tuula Peltonen tekee hyvää politiikkaa eduskunnassa, valiokunnissa, kansainvälisissä elimissä, paikkakuntansa korkean elimen puheenjohtajana sekä maan demarinaisten, Keski-Suomen Akavan, Opetushallituksen ja muiden organisaarioiden puheenjohtajistossa.

Hänet tunnetaan tarmokkaana ja aikaansaavana ihmisenä. Sattuu muuten olemaan Shemeikan ei huonetta vaan sukua.

Alkuun harmitti, kun hän muiden kansanedustajien tavoin ei istu koneen ääressä kehumassa itseään ja luettelemassa tekmisiään. Eikä teetä sitä valtion palkkaamalla avustajallaan. Olisi ollut mukava tavata häntä usein virtuaalisestikin.

Ei harmita enää.

  • Olen ylpeä kananedustajastani, joka keskittyy monipuoliseen, vaativaan työhönsä. Kehumatta itseään ja mollaamatta muita. Ja tekemättä valheellista kampanjaa yhteyksissä, joihin se ei mitenkään kuulu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän oukkidoukki kuva
outi parikka

Jotta henkilöpalvonta ei äityisi aivan siirappiseksi, on minun kerrottava, että olen toimittajana nähnyt turhamaisenkin puolen Tuula Peltosesta. Edustamani median lähetettyä kerran sähköpostia, jossa Tuula Peltosen etunimi oli vahingossa muuttunut Tuijaksi, tuli kansanedustajalta pippurinen vastaus, jossa hän paheksui huolimattomuutta ja samalla valitti sitä, etteivät sähköisen median edustajat koskaan mainitse hänen nimeään Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton selostuksissa. Samassa sähköpostissa hän paljasti maininneensa siitä jopa kyseisen median pääjohtajalle. Että kyllä Tuula Peltosesta löytyy myös turhamaisuutta. Henkilökohtaisen tarmokkuuden osalta sanoisin, että se on kaikille kansanedustajille ominainen piirre - muutenhan he eivät olisi tulleet valituiksi Arkadian mäelle - eivätkä olisi edes hakeutuneet yhteiskunnalliseen toimintaan. terv. demarin tytär

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset