Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Me liittolaiset ja luottamus demareihin

Kuuluminen ammattiliittoon on lähes kaikista suomalaisista (92 %) erittäin tai melko tärkeää. SDP:tä pidetään puolueista parhaana palkansaajien aseman turvaajana, palkansaajajärjestöjen laaja tutkimus osoittaa.

Ihmiset arvostavat sitä, että tärkeistä kysymyksistä sovitaan keskusjärjestöissä tai aloittain. Lipsumiset yhdessä sovitusta eivät edistä luottamusta ja tervettä yhtoimintaa, joka on välttämätöntä työssä ihmisten elämän ja yhteiskunnan vakaan kehityksen hyväksi.

AY-liikkeen päivittäinen mustaus näyttää harjoittajiensa demokratianvastaisuuden. Demareille ovat jokapäiväistä leipää myös heitä koskevien asioiden vääristely mediassa ja verkossa.

Kateus on kekseliäs...

... mutta rakentava yhteistyö on vielä kekseliäämpi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Suomi on epädemokraattinen päätöksenteossaan. Kun Euroopan komissio esittää rajat ylittävää lakko-oikeutta, Suomen eduskunta on hylkäämässä oikeuden.

Oletko kuullut uutisissa näistä asioista - vai ovatko prinsessan ristiäiset ja kissanristiäiset etualalla?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Tarja Filatov kirjoittaa asiantuntevasti Suomen kannasta rajat ylittävään lakko-oikeuteen:

http://blogit.demari.fi/filatov/2012/05/15/lakko-o...

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

"SDP:tä pidetään puolueista parhaana palkansaajien aseman turvaajana"

Silti SDP meni puoltamaan kilpailukykysopimusta minkä kanssa voidaan talloa AY-liikkeet..

Tuo paras on ehkä väärä sana tuohon kohtaan..SDP ei vaan tunnu ymmärtävän missä mennään ja tanssii nyt EK:n käskytyksen mukaan.

Syynä tähän:

Oman talouslinjan puuttuminen,peesataan vain kokoomusta joka tilkitsee edeltä kaikki mahdollisuudet demari aatteen toteuttamiseen.. Olisikohan aika tarkastella asiaa jo?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Käsittämätöntä propagandaa joka tuskin menee läpin tyhmimmällekään kansalaiselle. Demareiden vaalilupausten pettäminen ja Urpilaisen takaussotkut ovat vieneet viimeisenkin uskottavuuden. Stasilistatkin ovat edelleen salattuja, koska demarien kovat nimet löytyvät listalta ja totuutta asioista ei haluta kansalaisten tietoon.

Oman galluppini mukaan kaikkien vanhojen puolueiden kannatus on hupenemaan päin, koska maan tilanne kaikkineen on menossa katastrofin suuntaan. Edustuksellinen näennäisdemokratia on tulemassa tiensä päähän ja sitä yritetään vahvistaa kaikella mahdollisella olemassaolevalla propagandalla, vielä kun pystytään. Vähän samalla tavalla kuin hetkeä ennen Neuvostoliiton kaatumista!

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Käsittämätöntä propagandaa joka tuskin menee läpin tyhmimmällekään kansalaiselle.

Samaa mieltä. Made in USSR.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

SDP on noussut kaikissa tärkeissä vaaleissa ympäri Euroopan. Suomessakin sen kannatus kohoaa ja on jo pitkään kohonnut kysely kyselyltä.

Blogijutussa viittaan puolueettomaan tutkimukseen, jota on joku aika esitelty mm. mediassa. Yllä on linkki Demarin pääkirjoitukseen, jossa asiasta on enemmän.

Pekka Heliste

Kyllä se SDPhoitaa ihan itse mustamaalauksensa.

ESim eläkeikäkeskustelussa en ole nähnyt yhdenkään demarin tuovan esiin palkansaajan näkökulmaa vaan on esittänyt vain EK:n näkemyksiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset