Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Kirjoitus yli 50-vuotiaista poikii yleisökeskustelun

Kiitos erinomaisista kommenteista kirjoitukseen Miten muuttaisit yli 50-vuotiaiden kohtelua? En ole vielä vastannut niihin, mutta palaan niihin lähiaikoina uudessa jutussa. Henryllä oli tarkkoja tietoja aiheesta - ikätyöttömistä. Ingmar pohti, miten toimia tilanteessa, jossa suuri ryhmä on vailla ihmisoikeuksia: Kirjoittelua, kirjoittelua, ja vielä enemmän kirjoittelua. Kuin vesitippa, joka hitaasti kovertaa kalliota.

Tekstit saavat usein muualla enemmän palautetta kuin täällä. Kirjailija Risto Ahonen ehdotti keskustelutilaisuutta blogijutun pohjalta. Sen voisi hyvin toteuttaa syys-lokakuussa, sopivasti vaalien alla. Yksi mahdollisuus olisi pitää keskustelu Jämsässä ja kutsua esiintyjiksi ehdokas kaikista puolueista.

  • Avoin vuoropuhelu ikä- ja pitkäaikaistyöttömien asemasta, ikääntyvien työntekijöiden tilanteesta ja eläkeläisten  kohtelusta on paikallaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Risto Ahonen kirjassaan Isän kädestä:

"Selittämisen mestareita löytyy virkamiehistä, poliitikoista ja ihan tavallisista tallaajista. Usein he onnistuvat nujertamaan kuulijansa sanattomiksi. Kun politiikassa (yhteisten asioitten hoidossa) selittelyn mestarit liittyvät yhteen, syntyy mielipiteitä manipuloiva mafia..."

Niinhän se helposti käy. Mitenhän sen voisi estää?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset