Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Kuopio säästää sivukirjastot - mitä tekevät Virkkunen & Andersson?

Jyväskylä lahtaa kaksi pienkirjastoa. Kansa on jo kahdesti pelastanut ne, kun  kokoomuksen Henna Virkkunen ja kaupunginjohtaja Markku Andersson olisivat tehneet niistä lopun. Ei ole uutinen, että Henna Virkkusen osakkeet laskevat muuallakin kuin Jyväskylässä. Kokoomus on häneen tyytymätön. Virkkunen on surkean yliopistolain äiti, ja kuntauudistuksen hän on sössinyt.

Toisin kuin huonosti hoidetut kaupungit, Kuopio ei lahtaa sivukirjastojaan. Kuopio on kulttuurikaupunki. Mikään muu tuntemani kunta ei tule yhtä hyvin yhdistyksiä vastaan yleisötapahtumien järjestämisessä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Iso uutinen ei liene, että Henna Virkkusen puolisoa ei valittu Laukaan kunnanjohtajaksi, vaikka (koska?) hän johtaa Hankasalmen kuntaa.

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/jaakko-kiiskila...

"Kiiskilä voitti Hankasalmen kunnanjohtajan Matti Mäkisen selvällä äänierolla 33–10. Mäkinen on kuntaministeri Henna Virkkusen (kok.) puoliso."

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Mites Henna Virkkusella menee kotikaupungissaan?

Demari:

Ministeri Virkkunen ei pärjännyt kuntavaaleissakaan odotetusti. Hän jäi kotikaupungissaan Jyväskylässä kolmanneksi häviten yllätysääniharavalle sosialidemokraattien Riitta Mäkiselle yli 300 ääntä ja keskustan mahtimiehelle Mauri Pekkarisellekin 200 ääntä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset