Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Politiikka ja väkivalta, pax fennica ja joukkotuhonta

Joka toinen päivä yli 65-vuotias tappaa itsensä. Eriarvoistaminen, ikärasismi ja häikäilemätön työttömien tappopolitiikka on Suomen malli. Päättäjät kehuvat itseään ja toisiaan. Yhtä ahkerasti he haukkuvat sortamiaan työttömiä, kuten olemme jokainen omin korvin ja julkisuudessa kuulleet. Antaa päättäjien vaan ruoskia, olemmehan alamaisia, moni meistä jopa orja.

Ei päättäjää saa haukkua, mutta hän saa haukkua sinua, työtöntä, eläkepommia, väärän ikäistä, liian kauan opiskelevaa, liian aikaisin eläköityvää, väärässä paikassa asuvaa, liian passiivista, liian aktiivista, äänestämätöntä, väärin äänestävää, kantaa ottamatonta, väärin kantaa ottavaa.

  • Kahta herraa ei voi palvella. Kuka kansaa viitsisi palvella, kun päättäjä ja rikas haisevat paremmilta kuin se.
  • Eliitti se on valtaeliittikin. Se tarvitsee tukemme. Sille on annettava työrauha hirmutekojensa suorittamiseen.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Olen törkeä quotekone tänään, ja lainaan nyt vain filosofian tohtoria yli 65-vuotiaiden itsemurhien tiimoilta:

"Juuri tämän kapean perspektiivin vuoksi onnellisuuden edellytykset ovat heikot, ja kärsimyksen edellytykset hyvät. Tällä tavalla onnellisuuden ja kärsimyksen tasapaino kääntyy vanhuksilla helposti väärin päin. Tällöin mieleen voi tulla ajatus poistua arvokkaasti paikalta, itsemurhan kautta... Kyllä, vanhusten elinolosuhteita yritetään parantaa, jotta he eivät päätyisi itsemurhiin. Mutta se ei riitä. Ongelma on se, jos elämä vanhuksen omasta mielestä on vielä sen jälkeenkin yhtä helvettiä.." (Timo Airaksinen, SKL, 16.9.2009)

Rauno Kontiainen

Herranen aika kuinka synkkiä ajatuksia: "Häikäilemätön työttömien tappopolitiikka on Suomen malli". Miten tällaista uskoo? Mitä on voinut tapahtua että olet alkanut uskomaan jossain olevan ihmisiä jotka tietentahtoen suunnittelisivat joukkomurhaa? Tunnen joitakin poliitikoita, eikä heistä ainutkaan tällaista aja takaa.

Käyttäjän ingmarforne kuva
Ingmar Forne

"Joka toinen päivä yli 65-vuotias tappaa itsensä." Olisiko mahdollista saada tietää tämän tiedon lähde?

Nyt kun Uuden Suomen keskustelusäännöt ovat muuttuneet voipi olla että minä ja Katriina ja jokunen muu myös, joutuvat lopettamaan kirjoittamisen Uuden Suomen keskustelupalstalla.

Me, kun jaksamme jankuttaa oikeudenmukaisuuden perään. Jankuttaminen kun on nykyään kielettyä. Olisi hyvä, jos jankuttaminen on kielletty siitä syystä että joku vallanpitäjä ei enää jaksa lukea/kuunnella jatkuvaa jankuttamista oikeudenmukaisuudesta täällä. Silloin olemme saaneet äänemme kuuluviin siten että jollakin vallanpitäjällä on hiukan huono omatunto.

Ja vaikka jankuttamisemme oikeudenmukaisuuden perään täällä lopetettaisiin, niin voimme toki jatkaa sitä muualla. Ei meitä hiljaiseksi saa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset