Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Pekkarinen, Fareed ja (tuuli)voima

KEPin temput ja miten ne tehdään, siitä IL paljasti siivun. Mauri, Taamir Fareed -vävyineen, on pannut tuulemaan. Veronmaksajien rahoja on Pekkarisen johdolla levinnyt kaikkiin tuuliin, ja vävykö siinä on opastajana ollut. Ketä tämä rikastutti? Lue niin tiedät.

KEP omistaa Suomen, sen mitä kokoomukselta on jäänyt yli eli hyvinkin reilusti. Lehdet sun muut mediat, yliopistot ja monias muu ala ovat pikkaraisen KEPin hallussa. Päätöksenteko esim. yliopistojen, tiedekuntien, laitosten ja muiden yksikköjen johdossa sujuu kahdelta kumppanilta, KEPiltä ja KOKilta, ja myötätuuli heittää kaksikon suosikeille virkoja, apurahoja, meriittejä jos jonkinlaisia.

Niin on Jumala hyvä.

  • Keskusta-oikeistolaiset voimat sanovat Jyväskylää huippuosaajien kaupungiksi. Olisiako IL hyvä ja kirjoittaisiako muistakin kaupungin tuuleen-puhaltajista ja huippuosaajista. Löytyy useampikin suku, jonka asioita kannattaa penkoa vuosikymmenten ajalta. Kunhan tutkii vastatuuleen ja -valoon, niin ilkeää tutkia. Aika tuulenkylä tai -pesä löytyypi sieltä.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Pekkarinen on asian kuin asian tuntija, ihan käytännössä.
Ja erittäin ajankohtaisesti.

"Tammikuussa Fareed ja Pekkarinen osallistuivat samaan paneeliin syöttötariffijärjestelmän ajankohtaispäivillä Jyväskylässä. (TIINA SOMERPURO / KL)" http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032916780974_u...

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Jyväskylää liki kriisikuntana esittelee päivän Keskisuomalaisessa Riitta Mäkinen, maakunnan ylivoimainen äänikuningatar, Suomen Ateenan kaupunginhallituksen puheenjohtaja. Demari parhaastaan ja kaupungin toivo. Ainoa laatuaan.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Jyväskylä on kuin onkin huippuosaajien kaupunki: työttömät ja orjat ovat täällä maan korkeimmin koulutettuja ja huippumeritoituneita. Virkamiehet sekä muut hyväpalkkaiset ja nokkamiehet taas ovat alhaisesti koulutettuja.

Työttömyys on huippua verrattuna muihin suuriin kaupunkeihin:
15 %.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Olihan teillä korkeasti koulutettu demari Pekka Kettunen kaupunginjohtajana siihen aikaan, kun Paavo I Lipponen oli pääministerinä. Hänestähän tehtiin jopa Jyväskylän Yliopiston kauppatieteiden kunniatohtori ennen kuin hänet lähetettiin erorahan kera kilometritehtaalle.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Hän laittoi kuntoon kaupungin talouden ja työllisyyden ja onnistui saamaan kaupunkiin suuriakin uusia työnantajia ja yrityksiä.

Kepulikonstit estivät demari-professorin pääsyn kaupunginjohtajaksi. KD-valtuutettu KEPin pelottelemana kuuli - kesken vaalikokouksen - vessassa Jumalan puhuttelun ja äänesti toisin kuin oli luvannut ja kuin puoluepukarinsa. Jumalan tuulet puhaltavat Jyväskylän vessassakin.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #7

Mitähän sillä Jumalalla on Jyväskylää vastaan?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes Vastaus kommenttiin #8

Jumala on keskustan ja oikeiston puolella, mitä osoittaa niiden saama vauraus ja valta. Niin johdonmukaisesti todisteli tunnettu jyväskyläläinen pappi, uskomukseltaan kokoomuslainen.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #9

Kieltämättä aihetodisteet ovat vahvat.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes Vastaus kommenttiin #10

Yle Keski-Suomi on KEPiläisin kaikkien maakuntien kanavista. Jokainen voi tsekata asian arkisin katsomalla peräkkäin uusintoina maakuntauutiset eri puolilta maata.

Keskustalaisten tahojen kustantamat uskonnolliset tapahtumat (mm. maakunnalliset miestenillat) ovat johdatetusti ennen vaaleja. Niissä esiintyy kokoomus- ja keskustalaisia julkkiksia. Onko Jumala keskustalainen?

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Pari viikkoa sitten Pekkarinen oli lehdissä esillä tuulivoiman suhteen ja kiirehti kovasti sen rakentamista ja moitti kovin sanoin virkamiehiä rakentamisen jarruttamisesta. Itse ainakin olin huomaavinani rivien välistä, että esiintulo oli tilattu sylttytehtaalta. Samoihin aikoihin lehdissä oli nimittäin uutinen, että Taamir Fareed oli tilannut 200 mil. eurolla tuulimyllyjä Saksasta. Olikohan sitten niin, että kaikkiin myllyihin eivät viranomaiset olleet antaneet rakennuslupia, joten taustatukea ilmeisesti tarvittiin.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Voiko Jumala olla niin julma, että sallii jonkun vastustaa tätä kaksikkoa?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

"NÄIN FAREED VUONNA 2008 - Selvitys osoittaa parhaaksi tuulivoiman tukijärjestelmäksi takuuhintaisen syöttötariffin yhdistettynä investointitukeen, Taamir Fareed summaa samassa sidosryhmälehdessä. (PASI LIESIMAA" http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032916780974_u...

Jyväskyläläiset, monet heistä, ovat ihan toista mieltä asiasta.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Tuulivoima on kallista. Vain pysyvillä suurilla valtion tuilla roottorit pyörivät.

Jyväskylä on ahdingossa. Kataisen-Urpilaisen hallitus leikkaa Jyväskylänkin valtionosuuksia ja pudottaa yhteisöveroa, mikä siirtää kaupunginkin verotuloja ökyrikkaille. Uusi upea kaupunginhallituksen puheenjohtaja onneksi panee nopeasti talouden tasapainoon edellisten demaripuheenjohtajien jäljiltä - vai paneeko? Aika näyttää.

Pekkarinen sukuineen selvittäköön kytköksensä.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Keskusta-oikeistolaiselle vääryydelle olisi vihdoin pantava piste. Suomi eriarvoistuu nopeimmin OECD-maista, ja se on pelkästään rahaporvarien vika.

Tämä ei ole peliä. Jos on, panokset ovat kovat: ihmiselämät ja -henget. Ihmisiä kuolee työttömyyteen ja köyhyyteen, mikä selvästi on keskusta-oikeistodiktatuurin miesten tarkoituskin. Mitä eivät saaneet köyhiä ammutuiksi mielestään tarpeeksi monta Jämsän kirkon eteisessä ja Jyväskylän Puistokoulun takana kansalaissodan aikana, sen tappavat nyt työttömyyteen, nälkään ja tauteihin.

Jyväskylä on porvarien hallitsema kaupunki. Suomi on porvarien hallitsema valtio. On halpamaista antaa julkisuudessa kuva toisenlaisesta asiantilasta.

Kerran tulee kullekin eteen se päivä, jona meiltä ei kysytä puoluekantaamme vaan sitä, autoimmeko köyhiä ja sorrettuja. Vai pilkkasimmeko heitä ja lisäsimme köyhyyttä ja kärsimystä.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Ei kai tässä tuulivoima-asiassa voi olla kuin samaa mieltä kanssasi. Ilmeisesti into voitti järjen ja nyt on luotu markkinat liiketoiminnalle, joka pyrkii ensisijaisesti käyttämään tilaisuuden hyväkseen ja keräämään nopeat voitot.

Tuulivoima oikein paikkaan ja oikealla tekniikalla rakennettuna on (todennäköisesti) erinomaista energiaa. Eivät kai hollantilaiset olisi aikanaan niitä niin runsaasti rakentaneet. Mutta jonkin asian tukeminen siksi, että on tullut luvatuksi jotkut tietyt tavoitteet, on silkkaa typeryyttä. Siinä kannattaisi ottaa oppia näistä etelä-eurooppalaisista. He ovat nopeita lupaamaan mutta myös yhtä nopeita tarvittaessa unohtamaan.

Ja kyllä. Pekkarinen lienee itse soppansa keittänyt. Tuskin nämä 'paljastukset' täysin tuulesta temmattuja ovat. Tilannehan selviäisi helposti kertomalla asiat niin kuin ne ovat.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Suuri raha on valjastanut keskusta-oikeistolaisen median mulkkaamaan mielipiteen otolliseksi tuulivoimalle. Huipputehokas ja jumalinen on tämä ala, joka Jumalan tavoin panee palvelijoikseen tuulen henget. Tästä tulee monenlaisia mieleen, ja kaikki vertauskohdat ovat keskusta-oikeistolaisesta suuresta rahasta, keskusta-oikeistolaisesta uskonnosta/politiikasta ja keskusta-oikeistolaisesta mediasta, Cervantes vieköön. http://www.tuulivoimayhdistys.fi/uutiset

Ja viekin.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Ennen käytettiin "puhaltamista" tarkoittamassa kähveltämistä. Miten tulikin mieleen.

Ristiinnaulitun muistojuhlana kysyisin, monenko ihmisen köyhyys, työttömyys ja kärsimys on omallatunnollasi. Minun omallatunnollani ei ainoankaan.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Mauri Pekkarinen vastaa tuulivoimaa koskeviin kysymyksiin
http://www.lappilainen.fi/uutiset/mauri-pekkarinen...

"Onko lähipiirissänne tuulivoima-alalla toimivia henkilöitä?

Suvussani tai lähipiirissäni ei ole tietojeni mukaan ainuttakaan kansalaista, joka olisi ollut tai olisi tänään mukana omistajana tai sijoittajana tuulivoimabisneksessä." "Minä toivon ja uskonkin ---"

Jne.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Kyllä se on punavihreäpuoli, joka tuulivoimaan verovaroja työntää.

Oikeisto ajaa ydinvoimaa.

Jyväskylä satsaa nyt ulkomaiseen kivihiileen vasemmisto ja oikeisto käsi kädessä.

Muutoin Suomessa ei enää vasemmistoa olekaan. Demarit ja vassarit Jutan johdolla tekee äärioikeistolaista verouudistusta, joka epäoikeudenmukaisuudessaan lyö Lipposenkin "saavutukset" laudalta.

Voi kunpa joku perustaisi uuden vasemmistopuolueen Suomeen!

Jari-Petri Heino

Perussuomalaiset on eniten vasemmistolainen tällä hetkellä.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Ps saattaa olla vasemmistolaisin, mutta ei sosialistinen. Lienee nykyisin suurin työväen puolue.

Perussuomalaisia kuitenkin syytetään äärioikeistolaisuudestakin.

Valtaosa perussuomalaisten äänestäjistä on tavallisia suomalaisia työtä tekeviä, yrittäviä, eläkkeellä olevia ja työttömiä isänmaan parasta ajattelevia ihmisiä, jotka elävät melko tasaisesti kautta maan maaseudulla ja erikokoisissa kaupungeissa.

Ps on tyypillinen kansanpuolue, ei luokkapuolue. Sen kannattajia löytyy jokaisesta kansanryhmästä ja yhteiskuntaluokasta.

Luokkapuolueita ovat Kokoomus (omistava luokka), Kepu (maaseudun agraari) sekä Sdp ja vasemmistoliitto (työväenluokka).

Rkp on puhdas kielipuolue ja vihreät on entinen ympäristöväen puolue, nykyisin kivihiilen ystävien puolue - kumpikaan siis ei ole aito kansanpuolue. KD on perinteisesti ollut arvopohjainen kansanpuolue.

Jos noista pitää valita niin.... harkitkoon kukin itse!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset