Lea Karjalainen ja työttömyys

  1. Tasataan työttömyys: kukin yhtä monta kuukautta työttömänä. Ja työssäoloa kullekin yhtä paljon – ihan koska jokainen ihminen on saman arvoinen.
  2. Akava, Tieteentekijäin Liitto ja Opettajien ammattijärjestö – miten olette edistäneet työttömyyttä, entä työllisyyttä? Miten olette edistäneet korkeimmin koulutettujen työttömyyttä, entä työllisyyttä? Miten olette kitkeneet solidaarisuuden ja saaneet itsekkyyden vihannaksi?
  3. Hallitus ja eduskunta, milloin on työttömien parlamentti, jossa saatte kysyä työttömiltä itseltään työttömyydestä, sen syistä ja poistamisesta? Olen kysellyt tätä jo useamman vuoden.
  4. Kuka ja mikä edustaa työttömiä? Eivät liitot, joiden maksavia jäseniä työttömät ovat. Ei valtuusto, ei eduskunta, ei hallitus.
  5. Ketä työttömien yhdistys edustaa? Mitä se on tehnyt työttömien hyväksi?
  6. Mitä Lea Karjalainen on tehnyt työttömien hyväksi? Hän on työttömien yhdistyksen pj, jonka tuomiota hovi ei lieventänyt. Karjalainen tuomittiin työpaikkakiusaamisesta, jota hän harjoitti työttömien yhdistyksessä vuosia.
  7. Tässä kaksi artikkelia Lea Karjalaisesta: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012040415411888_uu.shtml ja toinen, jossa korostetaan Karjalaisen jostain syystä (mistä?) saamaa vaikutusvaltaa http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/2014/numero-3/tyottomien-virallinen…
katriinakajannes
Sitoutumaton Jyväskylä

Kansannainen, kirjallisuuden dosentti, pitkän linjan tieteentekijä
Lempinimet Kaiju, Kaijukka
Kuva Osmo Hänninen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu