Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Jutta-fani suosittelee turpiinantoa

Lehti kääntyy poliittisessa vihakirjoittelussa, kun Jutta Urpilaisen kannattaja feissaa: Turpiin tarvitsisi puoluekokousedustajat jotka valitsivat puheenjohtajaksi Antti Rinteen

  • Puolustaessani Jutta Urpilaista vuosia toreilla ja turuilla, verkossa ja muualla sain ylleni kuraa päivittäin. Nyt saan sitä, koska uskalsin kannattaa Antti Rinnettä

Missä vika?

  • Yhtenä syynä on huono johtaminen, joka synnyttää hovin, suosikkeja, opportunismia, klikkejä, leimaajia, sakinhivutusta ja muuta kiusaamista ja epäasiallista kohtelua. Ja joka saa kokonaan unohtamaan sen, mikä on tärkeintä.

Mitä seuraavaksi?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Ville Nieminen

"Turpiin tarvitsisi puoluekokousedustajat jotka valitsivat puheenjohtajaksi Antti Rinteen."

Kyllä tämä tappio meni Jutta Urpilaisen piikkiin. Paavo Lipponen hylkäsi aikoinaan työväestön, prekariaatin ja eläkeläiset ja sama linja on jatkunut näihin päiviin asti. AY-jyrän valitseminen puheenjohtajaksi ei muuta tilannetta miksikään. Korkeintaan huonontaa sitä, koska SDP:n nykyinen kannattajakunta eli akateemiset naiset, voivat katsoa Antti Rinnettä pitkin nenänvartta ja äänestää kokoomusta.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Hyvissä johtajissa on miehiä ja naisia, demareita ja kokoomuslaisia, ay-väkeä ja muita. Toivottavasti meillä kaikilla on ollut hyviä johtajia, jotta voimme tunnistaa sellaisen.

Qualis rex, talis grex.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Eikö Sdp:n pitänyt jo perinteisesti olla osa suvaitsevaa rauhanliikettä?

Käyttäjän lueskelija kuva
Teuvo Valkonen

Antti Rinne ei ryhdy demarien "timosoiniksi", vaan ryhtyy johtamaan puoluehallituksen viitoittamalla tiellä. Jonka pitää kuunnella "suurella korvalla" kenttäväen ja äänestäjien mielialoja.

Toimituksen poiminnat