Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Tervetuloa Jyväskylään, Antti Rinne

Kansanedustajista 162 on kuntapäättäjiä, mikä on Suomen parlamentarismin heikkous. He säätävät määräyksiä,  määräävät itseään ja valvovat asioitten sujumista ja itseään. Kannattaisiko äänestää ehdokkaita, joita moinen vallanhimo ei riivaa?

  • Vallan kolmijako-oppi ei toteudu Suomessa. Ks. tästä

Antti Rinteellä on hyvä lähtökohta, koska hän tulee ryvettyneen valtaeliitin ulkopuolelta.

Tervetuloa Jyväskylään, Rinne! Seuraavissa merkeissä:

  • Keskustelemaan kaupunkilaisten ja kuntapäättäjien kanssa siitä, miksi Jyväskylä maksaa työttömien asioitten huonosta hoidosta 9 sakkoja miljoonaa. Kaupunki ja Keski-Suomi ovat maan huippua: ne kuuluvat maan surkeimpien työttömyysalueitten joukkoon. - Silti Jyväskylä satsaa reilusti mm. urheiluun ja museoihin. 
  • Keskustelemaan kuntapäättäjien ja kaupunkilaisten kanssa siitä, milloin aletaan toden teolla työllistää maan korkeimmin koulutettuja työttömiä, ikätyöttömiä ja pitkäaikaistyöttömiä. Tähän mennessä on ikärasistisesti keskitytty nuoriin nuorisotakuun ansiosta
  • Osallistumaan tapahtumaan kaupungintalon ja kirkon väliselle aukiolle. Työttömien ja kunnon työllisyydenhoitoa vaativa kulkue marssikoon sinne. Mukava liikuntahetki Rinteen johdolla nostakoon työttömät kyykystä.
  • Olen valmis järjestämään apuna sellaista yleisötapahtumaa. Olen järjestänyt suuria yleisötilaisuuksia toistasataa, orjatyössä, palkatta. Mikäli Rinne ehtii tällaiseen juttuun, olen mieluummin yhteydessä Rinteeseen, joka vastaa asiaviesteihin, kuin hänen avustajaansa Sonja Kekkoseen, joka ei ole vastannut lukuisiin kiireellisiin tärkeisiin asiaviesteihini. Jouduin lähettelemään niitä yhä uusia, kun hän oli talvella lupautunut erääseen arvokkaaseen tehtävään. Siihen, joka lienee ollut hänen meriittejään Rinteen avustajaksi.  

Kiitos Keskisuomalaiselle työttömyyssakon uutisoinnista.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat