Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Miksi SDP rankattiin eduskunnan nuorisomyönteisimmäksi?

SDP on nuorisomyönteisin. Tekojen nojalla. Tutkittu juttu, tutkijana Suomen nuorisoyhteistyö – Allianssi. Työllisyys, tasa-arvo ja hyvinvointi ovat demareille teonsanoja. Työn puolue elää tätä päivää, ei menneisyyttä eikä utopiaa. Se on avoin, yhteistyökykyinen ja keskusteleva.

  • Mitä SDP sen sijaan ei tee? Se ei majaile Venäjä-korttipelin peliluolissa. Se ei rakenna riitaa. Se ei haaveile kirjattomasta koulusta, jossa kaikki tieto ammennetaan netistä. Se ei leikkaa hyvinvointipalveluista. Se ei lisää köyhyyttä ja työttömyyttä, niitä jotka tappavat ennen aikojaan. 

 

Politiikka on toimintaa. Se on tekoja, jotka tehdään arvojen pohjalta. 

Kannattaa äänestää! 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Tiesitkö, että
- SDP on nuorisomyönteisin,
- SDP:llä on eniten naisehdokkaita,
- SDP toi Suomeen vihreän liikkeen ja on sanassa ja teossa oikeasti vihreä ja oikeasti punainen?

Sitten tärkeä kysymys:
- miksi et tiennyt?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Tiedätkö, minkä suurten porvaripuolueitten päättäjät ja vaikuttajat kaavailevat Suomeen kirjatonta koulua, jossa kaikkien kirjojen tilalla ovat koneet?

Yhtä tärkeä kysymys:

Miksi et tiedä sitä?

Kiinnostavaa tämäkin, mutta ei yhtä tärkeää kuin edellä oleva: ketkä hyötyvät taloudellisesti tietokoneitten vyörystä kouluun (niiden vyörystä siis, jotka Euroopan Neuvosto kielsi kouluista kokonaan)?

Pekka Iiskonmaki

''Miksi SDP rankattiin eduskunnan nuorisomyönteisimmäksi?''

Ainakin minulle se on suuri arvoitus.

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Syy on varmaankin Allianssin naruja vetelevissä tahoissa, joilla on vahvan punainen agenda.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Selvityksen pohjana olivat teot, toiminta, aloitteet, päätökset ja aikaansaannokset. Eivät puskaradion ja ison-rahan-median luomat mielikuvat ja väitteet.

Hyvinvointivaltion, työllisyyden ja tasa-arvon agenda on vahvan punainen.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kommenttiin 3

Mitä mediaa luet, siinäpä se. Porvaripuolueitten, vasemmistoliiton ja kommunistien mielikuvateollisuutta vai faktaako etsit.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Kyllä SDP ajaa hyviä asioita. Ei siinä mitään! Tosiasia on, että SDP on liikaa profiloitunut "rahavallan" puolueeksi. Mikäli kokoomuksella on takanaan rahavaikuttajat niin SDP:llä on takanaan vuosikymmenien ajan kerättyä AY-liikkeiden rahavaltaa.
Pienemmillä ja nuoremmilla puolueilla sitä ei ole. Kannattaa tulla tänne Raumalle kokemaan ja näkemään. SDP:llä ja kokoomuksella on täällä suurin rahamainosrumba ja keskusta tulee perässä hyvänä kolmosena.
Että silleen höpisee tämä äidin maidossa sdp-läisen kasvatuksen saanut perussuomalainen nainen.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Mitä on sdp-läinen kasvatus? Isäni ja hänen sukunsa olivat kylläkin demareita, mutta en ole saanut demarikasvatusta enkä edes tiedä sellaisesta. Yhteiskunta kylläkin kasvattaa demaria kovasti kurittaen. Köyhyys periytetään demarisuvun vesalle ylisukupolvisesti, oli koulutus ja ansioluettelo millainen hyvänsä.

Porvaritahot omistavat Suomen (kunnat, media, vaikutusvalta, takapiruus, oppilaitokset, yliopistot, kirkko, historian ja nykypäivän vallitseva tulkkaus jne. jne., tänään jopa työpaikat ja niiden jakelu) ja hallitsevat sitä ei-demokraattisesti saadulla vallalla.

Jopa verovaroin ylläpidetty YLE syytää uutisissaan päivittäin vaalimainosta kaikille natokiimaisille porvaripuolueille, samoin Venäjä-kortilla häikäilemättä pelaaville ja natolla pelotteleville porvaripuolueille, usein myös vasemmistoliitolle. SDP:stä ei näe mediassa neutraalia saati myönteistä kannanottoa, joten sen on maksettava porvarilehdille kalliisti toimintansa ja ehdokkaittensa mainostamisesta. Porvarien hallinnoima YLE ym. media ja niitä lähellä olevat tahot eivät taida laskuttaa suosikkejaan ja heidän ryhmiään ilmaisesta mainonnasta (?)

Demagogit hallitsevat Suomea. Pudotuspelin politiikka, sumutus ja propaganda vievät eriarvoisuutta eteenpäin ja Suomea taaksepäin.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Äitini ei ole ollut koskaan demari. Hänen taustansa on kyllä vasemmistolainen mutta hän oli kuulunut ainoastaan SMP:hen, johon ystävättärensä kanssa minutkin sai mukaan. SDP-läisen kasvatuksen katson olevan sellaisen,jossa ihmisten väinen tasa-arvo toteutuu. Silloin ei puhuta porvareista eikä riistäjistä vaan kaikentyyppisen tsa-arvon toteutumisesta. Kuusilapsisessa sisarussarjassamme kaikki jouduimme osallistumaan maatalon töihin ja myös veljeni oppivat lypsämään.
Pienviljelijä- ja suurperheen ruokapöytään kutsuttiin kaikki asemaan ja varallisuuteen katsomatta ja tarjottiin se mitä oli tarjottavaa. Näin myös tapahtui oli sitten porvari tai vasemmistoliittolainen.
Omassa paikallisessa lehdessämme vaikka onkin "porvarilehti" SDP-puolue saa kyllä eniten palstatilaa!

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

On hyvä joskus katsoa maakuntien alueuutisten uusinnat tv:sta perätysten. Keski-Suomessa ne ovat täysin keskusta-kokoomuslaiset, ml. muiden porvaripuolueitten näkökulmat. Keski-Suomessa on maan suurin työttömyys, mutta uutisia ei ole työttömistä eikä työväestä, ei varsinkaan heidän kannaltaan.

Keskisuomalainen ja kaikki sen (omistajan) omistamat lukuisat muut lehdet vetävät samaa kovaa oikeisto-keskustalaista propagandaa. Ne pyrkivät epädemokraattisesti vaikuttamaan kaikkiin vähänkin tärkeisiin päätöksiin. Kok-keskusta-voimat saivatkin taannoin heivattua (erästä KD-valtuutettua pelottelemalla) viimeisellä äänestyskierroksella pois ylivoimaisen SD-ehdokkaan, professori, kansanedustaja Kalevi Olinin, ja kaupunkiin tuli heikko kaup.johtaja, kokoomuksen Markku Andersson. Joka oli sitä ennen työssään koonnut yliopistoväen poliittisia kantoja ja lehtitietojen mukaan jopa lähettänyt niitä Helsinkiin - mitähän laki siitä sanoo?

Näinäkin viikkoina kokoomus ja kepu-Keskisuomalainen ovat tehneet härskejä ilkeyksiä SDP:tä ja sen edustajia kohtaan. Se on Keski-Suomessa jokapäiväistä.

---
Äitini äärioikeistolaisesta ja isän demarisuvusta huolimatta meillä ei politikoitu, en ainakaan muista sellaista.

Jokaisen olisi jo koulussa opittava näkemään porvari- ja vasemmistopuolueitten erot. Kaikki porvaripuolueet leikkaavat köyhiltä ja työttömiltä vaikka muuta puhuvat. Niiden valtapolitiikka ja kulissientakainen vaikuttaminen on epädemokraattista ja eriarvoistavaa.

Politiikkaa kannattaa seurata arjessa, ei vain vaalipuheina. Silloin näkee teot, toiminnan ja niiden seuraukset.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset