Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Turkissa murhaisku, uhreina kymmeniä nuoria sosialisteja

Suomi ei kerro Turkin terrori-iskun kohdistuneen nuoriin sosialisteihin. Tieto uhreista löytyy sen sijaan kaikkien Euroopan sivistysmaiden lehdistä.

  • ·Alkaako Uuden Suomen blogiossa nytkin demarivihaa uhkuva kommentointi, kuten silloin, kun olin uskaltanut kirjoittaa blogissani Utøyan veriteoista heti niiden tapahduttua? Kommentoijat ja kirjoittelijat syyttivät demareita siitä, että nämä yrittivät käyttää tapahtumaa puoluepoliittisesti hyväkseen.

 

Suomen media aina YäkLEä myöten on oikeistohallituksen talutusnuorassa, mikä heikentää demokratiaa, vapaata tiedonkulkua ja yhteistyötä. Median ja somen vihapuhe ja eri puolueitten syrjivät toimet sodialidemokraatteja kohtaan ovat päivittäisiä. Miksi, warum?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Verkossa on satoja artikkeleita Turkibn veriteoista, mutta tyystin toisenlaisia kuin Suomen uutisointi. Miksi?

Attack on socialist youth in Turkey is beyond belief
http://www.pes.eu/turkish_attack_on_socialist_yout...

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Eikö yle todennut jossain tutkimuksessa suomalaisten haluavan keveitä, iloisia ja paikallisia uutisia enemmän joten ulkomaa- ja aseistus uutisia on vähennetty (sen sijaa uutisoidaan kissan ristiäisistä, kulttuurista ja lasten ilmapalloista). Yle siis sekmentoi kaupallisten kanavien tavoin katsojakuntaa ja lähettää uutisia kysynnän ja tarjonnan -lain mukaan. Tämä kuitenkin saattaa olla huhupuhetta.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Osanottoni uhrien omaisille ja aateveljille ja sisarille. Terrorimurhilla ei yhteiskuntaa rakenneta.

Janne Hilden

Väkijoukko huutaa kahden Kobanessa kuolleen kurdisotilaan nimiä ("From Arin to Sibel, we are walking to victory!"), kun yht'äkkiä pommi räjähtää. Surullista:

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=983178

Janne Hilden

"A bomb attack on Socialist Youth Association members who were about to cross into ‪#‎Kobane‬ from ‪#‎Suruç‬, ‪#‎Turkey‬ to assist with the reconstruction, they were going to build a childrens playground and giveaway toys to kids in Kobane, has left many dead and wounded. Over the past 2 days Al-Nusra Front & Daesh (Islamic State) supporters were targeting the Association members on social media, calling for attacks. Latest reports estimate more than 50 civilians have been killed. There are also reports that Turkish police have tear-gassed people who tried to take the wounded from the scene of the explosion." (via @k4veh / Twitter)

Leluja Kobanen lapsille, terrorismi ei tunne armoa.
http://i.imgur.com/uD9VBCz.jpg

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Miten pitkällä Suomi on tiellään diktatuuriksi ja totalitaristiseksi valtioksi? Moni asia osoittaa, että varsin pitkällä. Yksi niistä on "tiedotuksen" tila.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Suomessa moni "tiedottaja", toimittaja, tutkija, pikkupoliitikko ja nyt jo ministeri estää avoimen tiedonkulun, vapaan dialogin ja moniarvoisuuden.

Pekka Pylkkönen

Sairasta ja vastenmielistä. Tuo tapasi käyttää terrori-iskujen uhreja omien pikkumaisten teemojesi ajamiseen.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Norjan joukkomurhan jälkeen erityisesti perussuomalaiset kirjoittivat demarivihaa huokuvia kommentteja. Saa nähdä, onko nytkin siten.

Käyttäjän OlliTuovinen kuva
Olli Tuovinen

Suomen mediassa ei juurikaan haluta käsitellä islamistisen ISIS-järjestön tekoja. Islam kun saatettaisiin huonoon valoon. Tuskin tämä on niinkään uhrien demariuden aikaansaamaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Näistä sosialisteistakin on niin moneksi.

Olihan Adolf Hitlerinkin perustama puolue nimeltään Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue.

Toimituksen poiminnat