Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Olisiko aika erota, Terhi Mustakangas?

Kirjoititko jo eroanomuksesi, vai aloitetaanko nimienkeruu, mielenosoitukset ja yhä uudet blogi- ja lehtikirjoitukset asiasta? Kaikki se kansalaisoikeuksiin kuuluva yhdenvertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden tavoittelu, jota vastustat ja johon osallistuvia syljet naamalle. Sanot demariaatteen puolustamista ja toimintasi oikeutettua kritiikkiä someraivoksi.

 

Vaihtoehto erollesi

SDPn työntekijänä edustat puoluetta. Jos se on muuttunut kaltaiseksesi eli elitistisesti muita ylhäältä katselevaksi ja työttömiä ja muita ihmisiä halveksivaksi, älä edes harkitse eroamista. Siinä tapauksessa me muut eroamme puolueesta, sillä puolue ei enää kannata

- yhdenvertaisuutta,

- kaikille samoja ihmisoikeuksia,

- demokratiaa,

- sosialismia,

- sosiaalista oikeudenmukaisuutta,  

- palkkaa työstä,

- ajatuksen ja mielipiteen vapautta,

- sananvapautta,

- puolueen toimimista kansan, kannattajiensa ja jäsentensä tahdon mukaisesti  

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Terhi on aito demari ja ei ole mitään syytä hänen eroonsa.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Äitini oli paras tietämäni leipuri, ruuanlaittaja, ompelija, neuloja ja kodinlaittaja. Hänen ystävänsä sanoi, että äitini ei ole oikea martta... En tiedä, kuka on oikea demari.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Ehkä SDP sitten onkin työväenpuolue, jossa työväki merkitsee vain palkansaajia ja vain osaa heistä eli Terhi Mustakangasta ja hänen tapaisiaan. Näin ei ole ollut aina.

Pekka Iiskonmaki

Maailma muuttuu Katriina ja SDP sen mukana. Lampaista on tullut susia.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Liekö koko kansa rokotettava vaarallista Oulun tautia vastaan? Oireena sekin, että sanellaan (sanella=dictare) mistä ja miten pitää keskustella, ja mitä mieltä on oltava.

Koulussa oli sanelukirjoitusta. Taasko oomme joutuneet sinne? Pikku Terhien tukistettaviksi :)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Siikajoen kunta kunta valitsi kunnanjohtajakseen rehellisen sosialidemökraatin Mauno Rannon ja jätti Terhin rannalle,Siikajoella on keskustaenemmistö, niin ai aina kepukaan jokapaikassa vede kotiinpäin.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Mielestäni Mustakankaan tulisi erota välittömästi. Onhan tuo nyt törkeää että puolue tarjoaa orjatyöpaikkaa, kohta varmaan ollaan kaikki puolueiden osoittamissa orjatyöpaikoissa, ilman asianmukaista palkkaa, kesälomakorvauksia ja muita työntekijälle kuuluvia etuja.

Eron jälkeen Mustakankaan voisi ottaa kokeiluksi tällaiseen orjatyöhön vaikka demareille tsuppariksi tai vastaavaksi.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Tarvitaan nopeasti selvitys ja luotettava sellainen puolueitten suhtautumisesta työttömiin ja siitä, miten ne hyötyvät heistä.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Joo kyllä ja totta, joku ihmeen käsityskyvyn heikkous, eihän työttömän ongelma olekko se, ettei ole työtä. Työttömien kiusaaminen ja työttömien kokeminen joksiki vialliseksi on niin väärin, työpaikan puute on se ongelma. Nolompi juttu demareille.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Hallituspuolueet vainoavat työttömiä työkseen. Opposition ei pidä mennä siihen mukaan.

Käyttäjän JyrkiSaari kuva
Jyrki Saari

Terhi Mustakangas ei vastannut kysymykseeni: Onko työnantaja järjestänyt työkokeilijalle työssäoppimisen näyttöoikeuden Euroopan maissa vastavuoroisesti hyväksyttävään tutkintoon.

Arto Jokisalo kirjoittaa näin: "Pääministeri Sipilän hallituksen 2015- oikeus- ja työministeri Lindströmin valmistelemaa työllisyyspolitiikkaa velvoittaa vuoden 2020 jälkeinen EU-rahoitus. Kansallisesti toteutetut EU:n rakennerahastorahoitukset muuttuvat useamman jäsenmaan välisiksi yhteishankkeiksi ja -projekteiksi suoraan Brysselistä rahoitettaviksi. Työvoimahallintoa velvoittavat rahoitukset sisältävät vastavuoroisesti muilla jäsenmailla ja komissiolla hyväksytettävät suomalaisten työelämän aikana myönnettyihin ammattitutkintoihin perustuvat ammatinharjoittamisten oikeudet. Näiden oikeuksien laiminlyönnit ovat näyttö pyrkimyksestä hankkia Euroopan Neuvoston 12 artiklan vastaisesti julkisen vallan väärinkäytöstä taloudellista etua."

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Ketkä kaikki hyötyvät Suomessa työttömistä? Lista on pitkä.

Käyttäjän RitvaKorhonen kuva
Ritva Korhonen

Itse olen jo pitemmän aikaa kiukutellut ettei SDPn puolueena pidä hyväksyä jäseniltään palkattoman työn tai vastikkeellisten tukien puoltamista.

Yksi SDPn periaatteista oli ymmärtääkseni alunperin olla "sorretun puolella sortajaa vastaan". Miten puolue voi hyväksyä jäseniltään toiminnan tätä vastaan?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Työttömät ja köyhät ovat sorrettuja. Ketkä ovat sortajia?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Pyydetään linjakeskustelua. Hyvä. Miten keskustella, kun työttömien puolustaminen leimataan someraivoksi?

Toimituksen poiminnat