Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Eikö Presidentti tiedä, kenen asialla Sonta-Siion on?

  • Eikö Presidentti tiedä, kenen asialla Sonta-Siion on?

Kansan nimitykset KOK-KEP-medialle osuvat: Mullikka, Sonta-Siion. Media nostaa epädemokraattisesti valtaan KOKn, KEPn, PSn, VIHn, KDn ja porvaripresidentin. Keinot ovat samat kuin Presidentin veljespuolueissa eli Trumpilla ja Putinilla: pöty, valhe, emävalhe, vääristely, valeuutiset. Raha aseistaa roskamedian.

Outoa, jos Presidentti ei tunne presidentin- ja kansanedustajantekijää Olli Ainolaa ym. roskamediaa ja tämän tarkoitusperiä. Ainola on ahkerimpia toimijoita Taantuvien Maakuntien Suomessa ja sen kokoomus- ja kepuvetoisessa mediassa. Presidentti pitää Ainolan kirjoitusta käsittämättömänä. Eikö hän tiedä Ainolan taustoja, palkanmaksajia, aiempia Ainolan roskakirjoitusten kohteita ja hänen aikaansaannoksiaan?

Sonta-Siion eli KEP-KOK-rahan omistama media hallitsee, eriarvoistaa, tyhmistää ja riistää Suomea vuosisadasta toiseen yhdessä pseudotiedemaailman, kirkon ja kirjallisuusinstituution eli Suomen Siionin, vuonna 2017 jo yliopistonkin  ja niiden rahoitusjärjestelmän kanssa. Aku Ankan lukijakin sen tiennee?

---

Presidentin kynästä: Ongelmatonta yhteistyötä 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander

Marssilaiset tosta vielä puuttu.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Marssijaisia ja lahtauksia on tarpeeksi asti. Tänäänkin hallituslähtöiset työttömyys, köyhyys ja osattomuus tappavat.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Keskustan ja kokoomuksen kansanedustajat ja Sonta-Siion ovat panneet alulle ja ammattitaitoisesti jatkaneet työttömien syyttelyä ja mustausta. Miksi ne eivät sen sijaan paljasta työttömien ihmisoikeuksien riistoa ja riistäjiä?

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

sonta-siion. Enpä olekaan vähään aikaan kuullut tuota solvausta...

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Mutta Sonta-Siionin kirjoittamia solvauksia varmaan päivittäin.

Jussi Säntti

Tässä on nyt yliopistoihminen. Kielen ja kirjoittamisen ammattilainen.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Aiemmin hänen mielestään oli ihan hirveää ja vallan kauheaa jos väänsi vitsiä dosenteista. Samaten hänelle oli kestämätöntä jos tunnisti kyseisen vitsityypin ihan samaksi kuin jutut basisteista, blondeista tai vaikka insinööreistä (ed.sis. diplomi-). Nyt häneltä itseltään menee lunta kepulien tupiin ja jäitä porstuoihin. Joku meitä ahdasmielisempi saattaisi pitää suhtautumista jotenkin kaksinaismoralistisena mutta mehän toki näemme syvemmän sanan- ja mielipiteenvapaudellisen tarkoituksen valistaa tietämättömiä.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Olisi aika puhua Sonta-Siionin eli keskusta-oikeistolaisen median asemasta ja vaikuttamisesta Suomessa 2017.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Olisi korkea aika puhua kulissientakaisesta keskusta-oikeiston vallankäytöstä yhteiskunnassa, esim. yliopistossa, tiedemaailmassa, koulussa, kustannusalalla, apurahasysteemeissä.

Käyttäjän myyrylainen kuva
Jorma Myyryläinen

Tästä olen samaa mieltä. Vieläpä laajemminkin sillä meidän tulee puhua kaikenlaisesta vallankäytöstä analysoiden motiivit ja tarkoitusperät puhki niin, että ymmärrämme mitä ja miksi kukin tavoitteekseen asettaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset