Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Patamustan raha-, opettajaseminaari- ja mediavallan Keski-Suomi100

  • Patamustan raha-, opettajaseminaari- ja mediavallan Keski-Suomi100

Toivottavasti Keskisuomalainen julkaisee 2018 uusiksi seminaarinlehtorinrouvan Elsa Heporaudan, julman ja sotahullun keskustalaisen lahtari/nuorisoseuravaikuttajattaren, juttuja. Hänhän oli rintamakirjeenvaihtajattarenne itärintamalla. Raudun ja Viipurin tekstit hänellä ovat poskettomia kuten kaikki muukin.

Elsa tiesi, mitä unissasaarnaajatar ennusti sodan vaiheista. Elsa tiesi senkin, että kun mustat alaikäiset ja isommat pojat siunaavat aseensa, he eivät tee syntiä eivätkä ammu syyttömiä. Hän muine lahtareineen (UKK yms.) seikkailee kahdessa kirjamuotoisessa tutkimuksessani, joista toinen on JYn tutkimussarjassa ja jota legendaarinen toimittaja Joel eli Kyösti Sorjonen esittelee kirjassaan, ja lukuisissa artikkeleissani.

Milloin tuotte esille oikean kuvan Keski-Suomen juonittelevasta, salamurhia järkkäävästä ja salakuuntelevasta raha/mediavaltaisesta keskusta-oikeistosta, esim. opettajaseminaarin patamustista vaikuttajista?

Ette ole vielä esitelleet Tahkon veljen Martti Pihkalan kirjaa Minkälainen Suomi meidän on luotava? (1918). Opettajan, sittemmin KOK-kansanedustajan niteessä on esillä kaikki minkä Hitler sitten toteutti. Kirja löytyy helposti netistä.

Esille Jyväskylä tyhmäin-, harvain-, julmain- ja rikkaittenvaltana kaikkine korruptioineen ja suhmurointeineen 100 vuoden ajalta pliis, eikös tutkivan journalismin tehtävä ole kertoa siitä ja siten rakentaa demokraattista ja oikeudenmukaista Suomea? Suomi100 ei siihen pyrkinyt, rehellisyyteen, entäpä Suomi2018? Se näkyy jatkavan dosentit vaientavalla Sipilä/rahavalta-linjalla.

Minkälainen Suomi meidän on luotava? Lue netistä ja nauti.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Jatkaako Keskisuomalainen keskustaoikeiston ja Sipilän edustamaa rahavallan perinnettä, joka karkotti Minna Canthin sanomalehdestä ja Jyväskylästä? Perinnettä josta lehden taannoinen pakinoija Joel mainitsee, että parhaat lähtevät kaupungista.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Nykytermein Mannerheim oli sotarikollinen, ja oli jo silloisten sopimusten nojalla.

Silloisten Paasikivien & co toimesta ja hyväksynnällä tehty kansanmurha oli puhdistus, joka hakee 1900-luvun historiassa vertaistaan.

"Jyränki perustelee kantansa, mutta kirja voi olla mille kuin juristeille hiukan tekninen. Tämän vuoden teema on kuitenkin vuoden 1918 muisto. Pahin tapahtui sodankäynnin loputtua. Suomalainen virkakunta jätti ikuisen jäljen. Vahinko etteivät juristikollegat käytä tässä oikeaa nimitystä. Ehkä oikeutetun tai ymmärrettävän koston sijasta Svinhufvudin ja Paasikiven johtamat piirit toteuttivat laillisuuden nimissä puhdistusta, jonka nimitys olisi nykykielellä kansanmurha." Professori Jukka Kemppinen
http://kemppinen.blogspot.fi/2018/01/kansa-kahtia....

Pekka Iiskonmaki

''Patamustan raha-, opettajaseminaari- ja mediavallan Keski-Suomi100''

TYÖMIES ilmestyi uudelleen.

Punaisille vuorineuvoksille ja dosenteille ei ole kysyntää.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Valheen markkinoilla = Sipilä-Suomessa ei tiedettä tarvita. Dosentit pellolle, kandit tilalle.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Mediakratia on demokratiasyöppö. Siitäkin kertoo "Missä mennään - puheenvuoroja". Se ilmestyy Jyväskylän Keväässä 53-artikkelisena. Asiantuntija-, professori- ja dosenttikirjoituksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset