Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Sauli Niinistö ja kirjailijoiden poliittiset joukkoraiskaajat

  • Sauli Niinistö ja kirjailijoiden poliittiset joukkoraiskaajat
  • Sauli Niinistö ja kirjailijoiden poliittiset joukkoraiskaajat

Keskusta-oikeisto osti Kandi-Suomessa median, yliopistot, maakunnat, kirjallisuusinstituution, historian, nykyisyyden jne. Nyt ovat menossa kirjailijat. Joukkoraiskaajina Suomen Amerikka ja Suomen Siion eli kokoomus- ja keputahot.

Samat tahot hyväksikäyttävät ja poliittisesti raiskaavat (ks. Karo Hämäläinen) kirjailijoitamme vuosisadasta toiseen. Kokoomus ja keskusta lukevat ja tukevat kirjaa vain, jos siitä on niille poliittista (ml. taloudellista) hyötyä. Tosiasiallisesti ne lahtauttavat kirjastoja, rakentavat koulun kirjattomaksi, tukevat yliopistoissa Suomen kirjallisuuden alasajoa ja puristavat lehtien kulttuurisivut minimiin.

Poliittisena raiskaajana ei ole vasemmisto eikä edes vihreistö, vaikka kokoomuslaiset niin väittäisivät.

Tuliko Jenni Haukion ohjastamana esille kirjamessuilla oikea Minna Canth, hän joka sanoi olevansa innokas ja kiihkeä sosialisti? Aikansa keskusta-oikeiston syrjimä kirjailija ja keskusta-oikeistolaisen liikemiehistön kamppaama (mm. lehdistöstä potkut Minnalle, joka paljasti liikemiesten toiminnasta erinäisiä asioista)? Vaiko hänestä piirretty kiiltokuva.

Kun toimittajia pyritään painostamalla, uhkailemalla ja vihapuhein kirjoittamaan toivotusti, tasavallan presidentti panee pahemmaksi. Suomen Trump/Putin Sauli Niinistö neuvoo julkisesti ja ihan uutisissa toimittaja-kirjailijaa vaihtamaan alaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Sauli Niinistö leimaa ja häpäisee toimittaja-kirjailijan äärimmäisen julkisesti ja neuvoo häntä vaihtamaan alaa. Onko tämä yksi lukemattomista pärstäkerroin-irtisanomisista, joita keskusta-oikeistolaiset miehet ovat harrastaneet niin kauan kuin Suomi on ollut Suomi? Ja kauemminkin.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Keskusta-oikeistolaisessa kandi-Suomessa testosteroni pyörittää mediaa, politiikkaa ja rahavirtoja. Sillä on valta liikutella myös keskusta-oikeistolaisia naisvaikuttajia. Näinhän se on aina ollut.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Poliitikko Niinistö ehdotti toimittajalle siirtymistä poliitikoksi kun arvioi tämän epämääräisten vastausten esitettyihin kysymyksiin viittaavan lahjakkuuteen politiikan alalla.

Kyllä Niinistö kokeneena poliitikkona ja tasavallan presidentiksi asti politiikan huojuvilla tikkailla kivunneena tämän tietää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset