Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Törkeästä köyhyysartikkelista

  • Törkeästä köyhyysartikkelista
  • Törkeästä köyhyysartikkelista
  • Törkeästä köyhyysartikkelista

Artikkeli näyttää fasistisen gettoyhteiskunnan karut kasvot. Jo otsikossa ihmetellään osattomien tunteita, ei päättäjien vihatekoja ja -puheita työttömiä ja köyhiä kohtaan eikä jokamiehen ja toimittajien sitkeää pahantahtoista välinpitämättömyyttä.

Yhtäläistä sikanautaa on päivittely tutkijoitten järkytyksestä. Jokainen jolla on silmät päässä ja sydäntä rinnassa, on jo 10–20 vuotta tiennyt tilanteen tarkasti.

Nyt ovat lisäksi otteet työttömiä ja köyhiä kohtaan raaistuneet, ja itsemurhat rajusti lisääntyneet. Se lienee jäänyt tutkijoilta ja toimittajilta havaitsematta?

Propagandistien ammattitaitoon ei tämän jutun nojalla kuulu asioitten seuraaminen eikä niistä tietäminen. Ei tieto siitäkään, että työtä ja hyvinvointia olisi helppo järjestää jokaiselle, jos yhdessä päätettäisiin.

Korkeapalkkaisimmat, -virkaisimmat ja -eläkkeisimmät ovat suurimmassa vastuussa. He ovat myös tieten tahtoen ja eniten tehneet törkeitä, vääriä ja itsekkäitä ratkaisuja alaistensa asioissa.

On professoreja, jotka ovat toimeenpanneet puhdistuksen alalla, jota korjaamaan heidät nimitettiin.

Sama päättäjien ja korkeimpien virkamiesten legioona on totaalisessa vastuussa lapsi- ja eläkeläiskurjuudesta ja työttömien vainosta. Kuka tai mikä ryhmä on ikinä edes suunnitellut näille yhteiskunnan palkkaamille rikollisille sanktiota? Paitsi ehkä eurooppalaiset anarkistit.

Artikkelin ansiosta

  • jokainen jätetavaraansa pelastusarmeijalle vienyt riehakoi nyt julkisesti hyvyydestään,
  • jokamies osoittaa jalouttaan kauhistelemalla pari minuuttia köyhyyttä,
  • suomalainen jatkaa egoistista elämäntapaansa,
  • itsemurhatutkijat eivät julkaise kirjoituksiinsa kommentteja,  
  • hyvinvoiva suomalainen iloitsee hyvinvoinnistaan entistä lämpimämmin ja
  • jokainen vihreälle oksalle kyynärpäillään itsensä nostanut talloo itsekkyytensä uhreja yhä syvemmälle suohon.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

"Pidetään kaikki mukana" = Inhottu ja halveksittu eläkeläinen ja työtön saavat "osallisuutta" tehdessään ilmaiseksi sitä samaa mistä sinä saat hyvän palkan. Ja tästä "auttamisesta" tai jätetavaran lahjoittamisesta pelastusarmeijalle saat bonuksena hyvän omantunnon.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Huomasitko koskaan kiivenneesi asemaasi ihmisvuorta pitkin, painaen sitä yhä syvemmälle suohon?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Miksi ala-arvoinen HS-propagandajuttu herätti huomiosi? Miksei se, että olen kirjoittanut köyhistä, työttömistä, osattomista ja heidän vainostaan tällä foorumilla toistakymmentä vuotta, kokeneen tiedemiehen otteella, pitkät ajat ihan päivittäin?

Vai oletko se juuri sinä, joka olet usein käynyt blogissani kommentoimassa haukkuen yhteiskunnan syyttömiä uhreja ja sanomassa minua raakalaismaiseksi?

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Päivän tärkein uutinen: uusi laite varoittaa jokaisesta kameratolpasta. Voit huoleti ajaa ylinopeutta. Nuorten kuolonkolarithan eivät johda toimiin. Mutta eläkeläisiltä otetaan kortti pois ilman ainoaakaan kolaria vuosikymmenien aikana.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset