Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Ilmestynyt Kirjasampo - kirjailijaesittelyjä

Kiitos viestistä, Eero Suvilehto! Kiittelit artikkelistani, josta mainitsit yksityiskohtiakin. En äkännyt, mitä tarkoitit. Myöhemmin tulin ajatelleeksi, olisiko vihdoin ilmestynyt Kirjasampo, yleisten kirjastojen ja Opetusministeriön hanke, johon kirjoitin kymmeniä ja taas kymmeniä kirjailijaesittelyjä.

Koska sain ohjeet vasta kirjoitettuani tekstit, ne oli laadittava uudelleen eli lyhennettävä ja muutettava lukemattomia yksityiskohtia. Nyt ne kumminkin ovat luettavissa. Esittelyt ovat keskisuomalaisista kirjailijoista, joista tiedot nyt löytyvät heidän nimellään. Ehkä jostakin putkahtaa esille myös luettelo heistä.

Esille tulivat keskeiset nimet Harry Forsblom, Eero Tarasti, Eero Suvilehto, Erkki Peuranen, Juhani Siljo jne. jne. Jonkinmoinen luettelokin on olemassa, mutta siinä on vain osa esitellyistä henkilöistä. Esittelyt olisi nyt ajanmukaistettava, niin minuakin koskeva.

Olisipa mukava kirjoittaa ja julkaista esittelyt laajempina ja oikeassa kirjassa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kirjasampo on Opetus- ja kulttuuriministeriön verkkolehti http://www.boksampo.fi/fi , jolla on Facebook-sivutkin.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kiitos, hyvät ihmiset! Uskomaton, ihana yllätys lenkiltä palatessa: ei ainoatakaan henkilö- eikä puoluekohtaista halvennuskommenttia, loukkausta eikä uhkausta - kiitos Teille kaikille!

Toimituksen poiminnat