Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

VIH/KEP/KOK/RKP ja sadattuhannet köyhät

"Kuka tykkää lapsista", kysyi eräs jyväskyläläisvaikuttaja pikkulapseltaan, ja opetti tämän vastaamaan: "Mao." Toisto tehoaa lapsiin ja aikuisiin: tiedoiltaan ja moraaliltaan heikko alkaa uskoa toistettuun helpommin kuin muut.

"Kuka tykkää suomalaisista?" Moni on alkanut vastata mustanpuhuvan tai vihreän ehdokkaan nimellä: "Sauli, Pekka, Väyris".

Kaikki viime hallituksen puolueet ovat eriarvoistajia. Joulun alla muistuu mieleen tarina pienestä tulitikkutytöstä. Tänä jouluna sadattuhannet viime hallituksen köyhdyttämät katselevat ikkunan takaa hyvinvoivien juhlia, ja suuren rahan median ja vaalimainosten säihkettä.

Vastuuton oikeistopolitiikka teki Suomesta maailmalla esimerkin eriarvoistamisesta, kun se sitä ennen oli hyvinvoinnin ja tasa-arvon esimerkki.

Viime hallituksen puolueiden omistama ja hallinnoima koulutus, yliopisto ja media pitää ihmiset tietämättöminä yhteiskunnallisista asioista.

  • Sauli, Pekka ja Väyris tykkäävät itsestään, rikkaista ja eriarvoisuudesta. Sadattuhannet pienet tulitikkusuomalaiset kärsivät heidän ikkunansa takana köyhyydestä, syrjinnästä ja työttömyydestä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Oikeisto-Suomi on oikeistolainen Neuvostoliitto.

Kun suuri neuvostokirjailija eristettiin yhteiskunnasta - kuten toisinajattelijat ajetaan Suomessa marginaaliin - hän kertoi, mikä oli kaikkein vaikeinta kestää. Ei puute, ei syrjintä, ei joutuminen sivuun kaikesta. Vaan ...

... se, että ei annettu työtä. Työttömyys.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Muista viime hallituksen kikattelevaa työministeriä, Suomen kaikkien aikojen heikointa, jos Sinulle puhutaan vihreistä muuna kuin oikeistopuolueena.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Muista keskustan suuren rahan omistamaa Suomen valtamediaa, joka yhä ahmii Moolokin kitaansa paikallis- ja ilmaislehtiä, jos Sinulle puhutaan keskustapolitiikan demokraattisuudesta.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Suomalainen maksaa itse matkansa helvettiin ostamalla oikeistolehtiä. Mukaanlukien oikeistolaiset keskustan lehdet.

Maksoivathan juutalaisetkin itse junamatkansa keskistysleiriin.

Suomessa oikeisto on asuttanut lähemmä miljoona kansalaista syrjittyjen, köyhien ja työttömien gettoon. Osa on jo tuhoamisleirillä: köyhän elinikä on kosolti rikkaan elinikää lyhyempi.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Vihreäkielinen Jukka Mallinen vinoilee taas tänään venäläiselle vaalisysteemille ja välittää siitä piirretyn pilakuvan. Kommentoin häntä siihen tapaan, että aivan samoin on Suomen vaaleissa, mitä tulee oikeisto(VIH/KOK/KEP)median demokratiaamurskaavaan toimintaan ja vihreiden touhuun, joka estää vapaata keskustelua. - Vihreät on yhtä suuri eriarvoistaja kuin KOK ja KEP. Mutta se on suurempi ufopuolue kuin ne.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu
Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Lipposen hallitukset harjoittivat todellista nälkäkuuripolitiikkaa. SDP on sittemminkin ollut ahkerasti ainoastaan SAK:n jäsenten puolesta, muista köyhistä sen välittäminen on jäänyt puheisiin. Edellinen hallitus panosti enemmän sosiaaliseen politiikkaan kuin sen kolme edeltäjää yhteensä. Kuten tyypillistä on, Kajannes vääristelee tahallaan asioita.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hardare-straff-f...
Hei,
blogisi on saanut minut vähän hiljaiseksi. Reinfeldtin puheen jälkeen meinasin melkein kirjoittaa blogin siitä kuinka kaikki olemme kiitollisuudenvelassa demareille paljosta. Kaikki me vihreäkieliset kikattelijat olemme kiitollisuudenvelassa paljosta demareille. Valtava osa siitä turvasta ja yhteiskuntarauhasta josta nautimme on demareiden ansiosta ympärillämme, se on aivan uskomatonta, kaunista ja hienoa.
Tuo linkki kertoo siitä kuinka oikeisto "omii" agendoja joita ovat sabotoineet. Toisaalta juuri tähän juttuun minulla sattuu olemaan taustatietoa ruotsalaisen ystävättäreni kautta. Joulukuun alussa hän kertoi että Reinfeldt oli ottanut yhteyttä sellaiseen naisten turvataloon, jossa ystävättäreni on tehnyt vuosikymmeniä vapaaehtoistyötä toimittajantyönsä ohella. Oli itse soittanut tullut paikalle istunut turvatalonaisten kanssa koko iltapäivän, kysellyt viisaasti, kuunnellut ja kuunnellut.
No tällaisia ajatuksia. Pidän tämän blogisi sävystä ja perkimyksestä tavoittaa jotain keskeistä ja olennaista.
Ehkä yksi viestini on että kun itse olen kikatteleva tuuliviiri niin Reinfeldtin ja Haaviston tapaiset pehmeänviisaat poliitikkoprofiilit uppoavat minuun henkilökemiallisesti tuosta vaan. Presidenttivaalit ovat henkilövaalit.

Pertti Metsä

Demarit on ollut käytännöllsisesti vallassa aina.

Siinä sulle tulitikkutyttöä, mutta keisarin vaatteet olisi parempaa lukemista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset