Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Colorado

“Laillistamisesta ei ole tarpeeksi kokemuksia” - vai onko?

Coloradon osavaltio Yhdysvalloissa laillisti kannabiksen käytön, hallussapidon, kasvatuksen ja vähittäismyynnin vuonna 2013. Kotoisatkin laillistamisen vastustajat vetoavat usein siihen, että emme voi laillistaa kannabista koska emme tiedä näin totaalisen lähestymistavan muutoksen vaikutuksia. Nyt Coloradosta on kuitenkin kokemuksia jo viiden vuoden ajalta. Onko se tarpeeksi? Enempi tietysti aina parempi (pitkän ajan seurantaa on vaikea tehdä ilman pitkää ajanjaksoa), mutta jotain voimme jo sanoa laillistamisen vaikutuksista.

 

Punaniska valmentaja sai potkut kannabiskommentin takia,oikein!

Olisi pitänyt ajatuksensa omina tietoinaan. :) Valmentaja hylkäsi siis pääsyn yliopiston baseballjoukkueeseen, koska hakija asui Coloradossa, jossa kannabis on laillista. Tämä oli valmentajalle ja hänen arvoilleen liikaa. Kaikkea ei pitäisi kenties huudella, varsinkaan omia ajatuksia, väittäen niitä yliopiston linjaksi.

Kannabiksen laillistaminen pelastaa jo ihmishenkiä USA:ssa

Hyviä uutisia tulee kannabiksesta Usan suunnalta. Tämä ei kovin yllättävää asiaa seuranneille ihmisille.

Uusin tutkimus osoittaa, että laillinen kannabis on vähentänyt opioideista johtuneita yliannostuskuolemia, hyvä niin.

Huumepolitiikkaa voi siis tehdä järkevämmin kuin nyt.Suomessa junnataan paikallaan vaikka tulokset eivät lämmitä ketään.

"Uuden yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan opioidien yliannostuksista johtuvat kuolemat ovat vähentyneet merkittävästi kannabiksen viihdekäytön laillistamisen myötä Coloradon osavaltiossa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä