Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Evl. kirkko

Rankaiseeko hirmutekojen kirkko Kai Sadinmaata armotöistä?

Pastori Kai Sadinmaa noudattaa yhdenvertaisuusperiaatetta/lakia lähes ainoana kirkossa. Hänen Ilmestyskirjansa (ilmestyy 13.9.) on parempi uskonpuhdistus kuin oli Lutherin. Kirkko rypee Lutherin edustamassa eriarvoisuudessa, johon tämä kannusti jakamalla luojanluomat vuohiin ja lampaisiin, sikoihin ja ihmisiin. Kaupungissa, jossa Hitler eikun Luther opetti Agricolaa, on yksi kymmenistä Euroopan suosimaa uskonnollisen taiteen aihetta edustava teos. Temppelin seinässä on Judensau eli juutalaissika.

Vain sääntöjen mukainen avioliittoon vihkiminen on pätevä

Mikäli sukupuolineutraali avioliittolaki astuu ensi vuonna voimaan liitännäislakeineen aikataulussa ilman, että siihen olisi tullut muutosta esimerkiksi "Aito avioliitto"-kansalaisaloitteen käsittelyn johdosta eduskunnassa, mahdollistaa se samaa sukupuolta oleville pareille siviilivihkimisen avioliittoon kuten avioliittolain (234/1929) 4. luvussa todetaan.

RAUHALLISTA JOULUA JA PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2017.

Mm: Näin kertoo Raamattu: 3. Moos. 19: 32 eli 3. Mooseksen kirja, jae 32 = "Nouse harmaapään edessä, anna arvo vanhukselle ja pelkää ja kunnioita Jumalaasi. Minä olen Herra."

Raamatun ja Suomen Ev.lut.kirkon opetus avioliitosta.

 Kirkon virallinen kanta on yksiselitteinen. Avioliitto on vain miehen ja naisen välinen. Kirkon opetus on asiasta selkeä perustuen Raamattuun sekä luterilaiseen tunnustukseen. Opetus sitoo kirkon hengellisiä työntekijöitä. Siitä on säädetty ohjeistus kirkkolaissa, jonka kirkkojärjestys täsmentää. Siten käytännön opetus ei voi hyväksyä samaa sukupuolta olevien avioliittoa. Avioliitto on vain miehen ja naisen välinen instituutio.

Jumala ei suvaitse eikä siunaa homoutta

Uudestisyntynyt usko kristityllä ihmisellä on ratkaisevan tärkeä tekijä pelastumisemme kannalta. Sukupuolesta riippumatta Jeesuksen lähetyskäsky kuuluu jokaiselle kristitylle samoin kuin rakastamisen velvoite kaikkia - niin sukupuolivähemmistöön kuin vihollisiimmekin kuuluvia - ihmisiä kohtaan.

Jumalan Sana, Raamattu perustuu hengelliseen ja kirjaimelliseen Totuuteen. Yksikään piirto Raamatusta ei katoa ennenkuin kaikki sen ilmoitukset tapahtuvat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä