Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Kokoomuksella kovat piipussa

Henkilöönmenevä politiikka – kokoomuslaisten ja demarien

Kokoomuslainen väistyvä kaupunginjohtaja Markku Andersson mainitsi äsken valtuustossa ohimennen ja pahoittelematta  Jyväskylän työttömyyden maan suurimpana. Viittaamatta sanallakaan ihmisiin, työttömiin, hän luikahti nopsasti asiaan, jota toisteli tärkeäksi: mielikuvien luomiseen. Pitkän kokouksen lähes viimeisessä puheenvuorossa tuleva kaupunginjohtaja Timo Koivisto, SDP, mainitsi työttömät ja sanoi heidän olevan pääosin yhtä työkykyisiä kuin muutkin ovat.

 

Stubb hirttäytyy Kataisen napanuoraan

Aleksander Stubb on eräällä tavalla Jyrki Kataisen luomus, jos Katainen ei olisi nostanut miestä Ilkka Kanervan tilalle ulkoministeriksi, ei Stubbista olisi pääministeriksi.

Tätä kiitollisuuden velkaa maksaessaan Stubb hirttäytyy yhä syvemmälle siihen istukkaan joka synnytti myös Jyrki Kataisen nousun.

Stubb on sanonut, että Taru Tujusen tilalle tulee maailman paras puoluesihteeri, eikä siinä ole ongelmaa, jos hän valitsee parhaan, niin mitä Taru sitten oli?

Kokoomusta, Natoa ja Suur-Suomea

Karjala, joka ei tahtonut takaisin

”...sillä niin totta kuin uskon yhteen Jumalaan, niin minä uskon yhteen suureen Suomeen ja sen suureen tulevaisuuteen.” - Ote Akateemisen Karjala-Seuran valasta. (Lainaus Ylen jutusta: http://yle.fi/uutiset/suur-suomi_olisi_onnistunut_vain_natsi-saksan_avul... )

Nyt kun kokoomuksessa uhotaan Alexander Stubbin rautakoron askelten tahdissa uutta ja suurta tulevaisuutta Naton rinnalla, tulee väistämättä mieleeni vuodet 1941 -1944 ja Suomi ja Natsi-Saksa Suur-Suomea tekemässä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä