Eespäin Yksityishenkilön pohdintaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Mielipidevaino

Jari Ehrnroothille, perussuomalaisille ja koko muulle oikeistolle

Toivomanne aate on jo keksitty. Paikalliset demarit ja ay-vaikuttajat olivat joissakin Keski-Euroopan keskitysleireissä ensimmäiset uhrit.

YLE ja STT vastuussa mielipidevainoista

Kaksinaismoralismilla ei tunnu olevan mittaa eikä määrää kun valtamediassa provosoidaan ja provosoidutaan. Ilmapiiri on jännittynyt. Sosiaalisessa mediassa (some) keskustelun yllä leijuu uhka joutua syytetyksi vihapuheesta, rasismista, häiriköinnistä, kunnianloukkauksesta. Tämä ei ole tervettä.

Näyttää siltä, että sanan- ja mielipiteenvapaus alkaa olla yhä harvempien etuoikeus, vaikka Internetin piti tuoda se kaikkien ulottuville. Siitä saavat nauttia lähinnä ne, joilla on valta.

Jäämme kaipaamaan Marjaana Toiviaista

Jokainen, joka on nyt nauramassa ja toivottelemassa tervemenoa Marjaana Toiviaiselle, on antanut hyväksynnän myös koulukiusaamiselle, vainoamiselle, raiskaus- ja tappouhkauksille, huorittelulle ym. haukkumiselle. Sitähän tämä on. Ei ole ihme, että täällä koulukiusaaminen on vielä ongelma, kun aikuset ihmiset osaa olla täysiä k***p**tä.

 

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Suomen poliisi alkaa ilmeisesti, ensimmäisenä suomalaisena esivallan instanssina, saada tarpeekseen tavallisia kansalaisia vastaan käynnissä olevasta vihakampanjasta. Toivoa sopii, että he eivät jää viimeisiksi. Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) erikoistutkija Kari Laitinen ja Polamkin vieraileva tutkija Pirjo Jukarainen arvioivat, että Suomi on uhkassa ajautua demokratian kriisiin.


 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä